magyar english
www.szelessavalapitvany.hu   www.szelessavkereso.hu   www.szelessavindex.hu   www.ipdns.hu   www.szelessav.hu

V-Bringa bérleti rendszer

A felhasználók lehető legnagyobb kényelme és a minél eredményesebb vállalati felelősség vállalás érdekében bérleti konstrukcióban kívánjuk üzemeltetni a kerékpárokat, teljes körű szervizt, és karbantartást lehetőségét biztosítva a programban részt vevő cégeknek, vállalkozásoknak

Alap Pedelec kerékpár: 8 500 Ft/hó + ÁFA

basic_men.jpg

V-Bringa 20 pedelec kerékpár

250 watt folyamatos teljesítményre képes első agymotor, PAS szenzoros motorvezérlés, LED kijelző, öt fokozatú rásegítés állítási lehetőség, 8,8 Ah Li-ion akkumulátor, shimano ty300 6 sebességes hátsó váltó, V fék elől, hátul,
25 kg -ig terhelhető hátsó csomagtartó. Saját tömege 21.6 kg, max terhelhetőség: 100 kg.

A fődarabok működésére szavatoságót válalunk, de a kopó fogy alkatrészek cseréje a használó feladatata, azaz ha elromlik valami a kerékpáron azt telephelyünkön a lehető legrővidebbb határidőn belűl megjavítjuk, cseréljük, de a használatból következő javítások, mint például a gumi, fék, lánccsere a kerékpár használójának feladata.

A kerékpárokat 3 évente újra cseréljük, a bérelt kerékpárokat a normál használati kopásokon kívűl jó állapotban kérjük vissza cserére, hogy az a másodfelhasználásra alkalmas legyen. A bérleti idő minimum egy naptári év, és éves ciklusokban hoszabítható.

 


 


Középkategóriás kerékpár:    15 ezer Ft/hó + ÁFA

X-EB40_matricaval.jpg

Körültekintő felmérés után nyomatékszenzorral vezérelt meghajtási rendszerrel felszerelt típusra esett a választásunk. Az EU szabványoknak megfelelő kerékpár 10Ah kapacitású Li-ion akkumulátorai átlagos felhasználás mellett 50-70 km, sík úton, alacsony rásegítési fokozatban pedig 80-100 km megtételét teszik lehetővé.

Kerékméret: 700Cx38C (28”), Alumínium váz, első rugós teleszkóp, SHIMANO RD-TX-51D 7 sebességes váltó, TEKTRO V fékek, 36V/10Ah Li-ion akkumulátor (2,5 kg), 1:4 nyomatékszenzoros vezérlés LCD kijelzővel, 5 fokozatban állítható rásegítéssel, 250 Watt folyamatos teljesítményű hátsókerékbe szerelt agymotor (2,4 kg).  Össztömeg 21,3 kg, terhelhetőség 100 kg.

A nyomatékszenzoros vezérlés a jelenleg elterjedt PAS egyszerű forgásérzékelővel szemben képes a hajtás erejéhez mérten szabályozni a rásegítés mértékét, ami különösen a meredek emelkedők leküzdésénél jelent kiemelkedő előnyt, ahogy az alábbi két ábra szemlélteti ezt.

 

passszenzor.jpg

Mint látható, a hagyományos PAS szenzor csak a pedálforgását érzékeli, így az emelkedőn a lassuló pedálfordulat esetén az igényelt motorsegítség helyett még az addigi rásegítés mértékét is csökkenti.

 

nyomatekszenzor.jpg

Míg a nyomatékszenzoros vezérlés éppen a legszükségesebb esetben az emelkedőn kapcsolja a legnagyobb rásegítésre a rendszert, és a sík úton csökkenti, lejtőn kikapcsolja a rásegítést ezzel jelentősen növelve az akkumulátor hatótávolságát.

A pedelec vezérlő egységének segítségével mindenki erőnlétének és pillanatnyi mozgásigényének megfelelően választhatja ki az elektromos rásegítés mértékét, igény szerint csak az induláshoz és a nagyobb emelkedők leküzdéséhez, vagy akár a folyamatos haladás gyorsításának érdekében.

A normál kerékpáron átlagos tekeréssel elérhető 15-20 km/h tempót a pedelec használatával könnyedén 25-30 km/h-ra emelhetjük, ami közel egyharmadával röviíiti az utazási időt, de a maximális rásegítés mellett egy könnyed sétával egyenértékű erőfeszítéssel is 15-20 km/h sebességgel juthatunk el a célunkhoz.

A mindennapi használatban semmilyen különleges törődést sem igényel egy átlagos városi kerékpárhoz képest. Átlagos használat esetén (napi 10-15 km ingázás) 3-4 naponta elegendő az akkumulátorok töltése, az akkumulátor nem csak a kerékpáron, hanem egy kulcsos zár oldása után kicsúsztatva, a lakásban vagy az irodában is tölthető egy laptop akkumulátor-töltő méretű és jellegű töltővel.

Az akkumulátor súlya 2,5 kg, ez kiszerelve akár egy táskában is könnyen szállítható. Ugyan olyan Li-ion akkumulátor, mint amilyen a laptopokban található, biztonságos üzemelését garantálja az erős ház és a beépített akkumulátor felügyeleti rendszer.

 


Felsőkategóriás, speciális kerékpár:    30 ezer Ft/hó -tól

valasztek.JPG

A teljes körű szerviz magában foglalja a tavaszi és az őszi “kötelező” szerviz, valamint minden más esetben szükséges javítás munka és anyag díját.


Kiegészítő szolgáltatások:    egyedi ajánlat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretné kipróbálni vagy bemutatni munkatársainak a pedelec kerékpárokat, illetve ha bármilyen kérdése merülne fel az általunk bemutatott lehetőségekkel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!