magyar english
www.szelessavalapitvany.hu   www.szelessavkereso.hu   www.szelessavindex.hu   www.ipdns.hu   www.szelessav.hu

V-Bringa - “Cégautó két kerékkel!“

A V-Bringával célunk minél több ember gyors munkába járását és munkavégzését környezettudatos, egészséges életmódot teremtő, trendi és a gépjárműveknél lényegesen olcsóbb elektromos rásegítésű pedelec kerékpárok flottakezelési szolgáltatásával segíteni.

 

media-20170730.pngA V-Bringa szolgáltatás a pedelec kerékpárokra épül, melyek az elektromos kerékpárok legújabb és legdinamikusabban fejlődő csoportját alkotják. A technológia alkalmas arra, hogy olyan emberek is minden nap nyeregbe pattanhassanak, akik nem akarnak izzadtan a munkába, üzleti találkozóra érkezni, és azoknak, akiknek önerőből már nem lennének képesek viszonylag hosszabb emelkedők, nagyobb távolságok leküzdésére. A V-Bringa önállóan és a legújabb összecsukható modellekkel kombinált közlekedési eszközként (közösségi közlekedéssel és/vagy személygépkocsival) is alkalmazható. Tapasztalataink szerint a V-Bringa “hatótávja” egy feltöltéssel 85 km, így egy átlagos használónak hetente csak egyszer kell az akkumulátort feltölteni.

 

1.jpgA gépjármű flottakezeléssel azonos modellben működő szolgáltatásunk a járműparkkal kapcsolatos feladatok teljes körű ellátását jelenti a városi vagy teherhordó kerékpárok, a cégre, igényre szabott kiegészítők (okoslakat, táskák, GPS, napelemes kerékpártároló, stb.) beszerzésétől, finanszírozásától kezdve, a vállalkozásokhoz történő bevezetés megtervezésén és folyamatos támogatásán, adatelemzéseken és a komplett üzemeltetésen át, a használt kerékpárok újrahasznosításáig.

A szolgáltatás előnye, hogy a munkáltatói márkát erősíti, növeli a produktivitást, a legolcsóbb korszerű közlekedési megoldás, a fiatal generáció a gépjárművekkel szemben egyre inkább preferálja a közlekedési dugóban ácsorgás helyett a szabadság élményét megadó, stresszoldó és egészséges kerékpáros közlekedést, és a szolgáltatás teljes egészében költségként elszámolható.

A V-Bringa szolgáltatást stresszmentes munkába járásra, napközbeni ügyintézésre, belvárosi, autóval nem vagy nehezen megközelíthető helyeken tartot találkozókra, rendezvényekre eljutásra ideális megoldás. A V-Bringa segítségével a város másik végéből vagy a környező településekről olyan új munkaerőt is alkalmazhat, akik eddig a megfelelő közlekedés hiánya miatt nem volt elérhetőek. Ezeken túl a V-Bringa a vállalkozás telephelyén, irodaházában a közlekedési és parkolási problémákra is megoldást ad: egy autóparkoló helyen kilenc V-Bringa tárolható.

A bevezetés során segítünk megtervezni, hogy kinek, hogyan, milyen útvonalakon célszerű közlekedni. Adatelemzési szolgáltatásaink segítségével a V-Bringát használók folyamatosan javuló egészségi állapotát tudjuk nyomon követni, bemutatni; csapatépítésre pedig különböző játékos megoldások (gamification) kidolgozásában és lebonyolításában is lehet ránk számítani.

A V-Bringa alkalmazható egészségmegőrzésre, választható juttatásként, cégautóval rendelkezőknek a csomagtartóban "mindig kéznél levő" kiegészítőként, a cég arculatához igazítható színvilág, arculat és kiegészítők alkalmazásával a vállalkozás márkaismertségének és márkája értékének növelésére

 portfolio.JPG

 

Bemutató pdf